Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g7.5g47kcal0g0g5.3g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g25g113kcal1.9g17g4g0.9g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g50g85kcal3.8g2.6g6.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokosokeri28g112kcal0g27.5g0g0g
Smetana, Valio, hyla25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g25g50kcal1g3g3.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.7g0g0g
Mustikka metsä- 63g28kcal0.3g4g0.4g2.1g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g1240kcal22.6g139.2g63.8g8.8g
Valittu annoskoko269g620kcal11.3g69.6g31.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna135g310kcal5.7g34.8g16g2.2g
Arvot/100g100g231kcal4.2g25.9g11.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665