Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g53g170kcal6.4g0.2g15.9g0g
Herkkusieni säilyke 72g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Punaviini 16g11kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g109g359kcal14.3g70.7g2.1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g1119kcal44.8g143.6g37g19.4g
Valittu annoskoko269g559kcal22.4g71.8g18.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna134g280kcal11.2g35.9g9.3g4.9g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981