Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 31g43kcal0.8g7.6g0.7g1.1g
Fenkoli, annos 100g31g10kcal0.4g2.3g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g210kcal5.2g31.8g6.6g5g
Valittu annoskoko269g105kcal2.6g15.9g3.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna134g53kcal1.3g8g1.7g1.3g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094