Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 113g257kcal21.4g0g19.2g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli, tuore28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g623kcal47.2g11.2g43.4g6.2g
Valittu annoskoko269g312kcal23.6g5.6g21.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna135g156kcal11.8g2.8g10.9g1.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932