Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino70g246kcal9.1g47.1g1.8g4.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g110g46kcal1.8g9.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g1034kcal58.4g114g37.6g8.4g
Valittu annoskoko269g517kcal29.2g57g18.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna135g258kcal14.6g28.5g9.4g2.1g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511