Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 3.1g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit70g92kcal2.1g1.4g9.2g0g
Purjosipuli28g5.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Tonnikala öljyssä 79g150kcal21.4g0g7.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g630kcal51g14g41.6g3.2g
Valittu annoskoko269g315kcal25.5g7g20.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna135g158kcal12.8g3.5g10.4g0.8g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080