Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g333g933kcal63.3g0g73.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1000g570kcal14g123.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g3095kcal157.4g251.8g157.4g0.4g
Valittu annoskoko2680g1547kcal78.7g125.9g78.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1340g774kcal39.4g63g39.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250