Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix20g18kcal0.3g3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 534g407kcal10g82.8g1.1g5.3g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana 134g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g67g9kcal0.7g2g0g0g
Palsternakka 67g43kcal0.3g7.9g0.3g3g
Paistijauheliha 10%267g454kcal53.4g0g26.7g0g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g2233kcal141.6g230g71.8g34.8g
Valittu annoskoko2680g1117kcal70.8g115g35.9g17.4g
Annoskoko puolitettuna1340g558kcal35.4g57.5g18g8.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187619