Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1332g2264kcal266.3g0g133.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)216g433kcal8.7g75.7g6.5g0g
Korppujauho 83g305kcal8.7g62.3g0.9g4.4g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g666g899kcal20g26g79.9g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g8478kcal655g356.2g480.6g19.2g
Valittu annoskoko2680g4239kcal327.5g178.1g240.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna1340g2120kcal163.8g89.1g120.2g4.8g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667