Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2287g800kcal22.9g155.5g11.4g32g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g172g518kcal32.6g0.3g42.9g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g50g102kcal1.4g1.6g10g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow43g107kcal0.2g3.3g10.7g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Oliiviöljy 14g126kcal0g0g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g3370kcal117.2g332.4g179g68g
Valittu annoskoko2680g1685kcal58.6g166.2g89.5g34g
Annoskoko puolitettuna1340g843kcal29.3g83.1g44.8g17g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094