Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita1000g3200kcal100g650g20g130g
Vehnäjauho, sunnuntai650g2275kcal78g461.5g13.7g19.5g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 112g990kcal0g0g112g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 800g240kcal23g28.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g14011kcal408.2g2422g293g299.6g
Valittu annoskoko2682g7006kcal204.1g1211g146.5g149.8g
Annoskoko puolitettuna1341g3503kcal102.1g605.5g73.3g74.9g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760