Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 13g42kcal2g2.4g1.7g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk480g129kcal2.9g25.5g1g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Peruna, vanha, kuorittu 408g311kcal7.7g63.3g0.8g4.1g
Paprika punainen 204g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g480g816kcal91.2g0g48g0g
Ketsuppi, Heinz60g62kcal0.5g14.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g2967kcal217g253.6g105.6g49.2g
Valittu annoskoko2682g1483kcal108.5g126.8g52.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna1341g742kcal54.3g63.4g26.4g12.3g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019