Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g472g609kcal19.8g24.1g47.2g0g
Auringonkukansiemen 400g2375kcal92g50.4g198g24g
Seesaminsiemen, kuorineen 240g1618kcal64.5g16.6g139.2g29.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale200g120kcal20g10g0.6g146g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g240g1159kcal58.8g79.9g69.1g68.2g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g80g300kcal14.2g35.4g17.8g8.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki528g296kcal44.9g26.4g1.1g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5375g14359kcal743.8g518.4g1036.6g620.6g
Valittu annoskoko2688g7180kcal371.9g259.2g518.3g310.3g
Annoskoko puolitettuna1344g3590kcal186g129.6g259.2g155.2g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415