Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Bataatti, kuorittu 140g113kcal2.2g23.6g0.1g4.2g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g43kcal1.3g1.9g3.3g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g1812kcal59.4g288g41g42.4g
Valittu annoskoko2688g906kcal29.7g144g20.5g21.2g
Annoskoko puolitettuna1344g453kcal14.9g72g10.3g10.6g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097