Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1046g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.8g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%140g349kcal19.5g15.3g7.8g68.3g
Kuivahiiva, annos 11g38g138kcal17.3g15.3g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1133g3888kcal115.5g793.2g13.6g39.7g
Oivariini, 60 (100g)105g575kcal1g1g62.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g105g920kcal0g0g104.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)70g83kcal0.6g3.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g12246kcal307.8g1739.4g400.4g216g
Valittu annoskoko2688g6123kcal153.9g869.7g200.2g108g
Annoskoko puolitettuna1344g3062kcal77g434.9g100.1g54g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531