Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1993g917kcal63.8g95.6g29.9g0g
Mannasuurimo tumma 199g616kcal20.3g118.4g3.6g11g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g96g383kcal0g94.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai132g460kcal15.8g93.4g2.8g3.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g99kcal3.5g19.1g2.2g8.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g5790kcal261.6g843.8g146g47.6g
Valittu annoskoko2688g2895kcal130.8g421.9g73g23.8g
Annoskoko puolitettuna1344g1448kcal65.4g211g36.5g11.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888