Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1605g290kcal9g40.1g6.4g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 161g551kcal16.4g112.3g1.9g5.6g
Kananmuna kuoreton 441g630kcal55.2g1.3g45.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki401g361kcal60.2g10g8g0g
Sipuli kuivattu 40g109kcal4.2g14.1g0.6g14g
Rypsiöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4590kcal290g355.6g204.4g61.6g
Valittu annoskoko2688g2295kcal145g177.8g102.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna1344g1147kcal72.5g88.9g51.1g15.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470