Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl532g1810kcal10.6g16g186.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g532g1357kcal31.4g17g127.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3532g346kcal58.6g22.4g1.6g0g
Mango (tuore)532g357kcal2.7g81.4g1.6g11.2g
Mansikka 532g248kcal2.7g44.7g1.1g10.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g107kcal0g26.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g8448kcal212g415.6g635.6g42.6g
Valittu annoskoko2688g4224kcal106g207.8g317.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1344g2112kcal53g103.9g158.9g10.7g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758