Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 641g83kcal7.2g6.3g1.3g7.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 374g510kcal10g90.9g8.5g13.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g214g71kcal8.5g5.6g1.5g3.2g
Paprika, punainen534g137kcal4.8g24.6g2.1g10.7g
Kurkku 587g64kcal3.3g8.2g0.6g4.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 214g798kcal47.6g0g68.3g0g
Auringonkukkaöljy 72g637kcal0g0g72.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g53g11kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4623kcal162.8g278.2g308.8g77.8g
Valittu annoskoko2688g2311kcal81.4g139.1g154.4g38.9g
Annoskoko puolitettuna1344g1156kcal40.7g69.6g77.2g19.5g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381