UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125725g1668kcal63.1g50g137.8g3.6g
Peruna, vanha, kuorittu 830g632kcal15.6g128.7g1.7g8.3g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g279g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g180g1482kcal0g0g164.7g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 372g143kcal0.6g30.3g0.3g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g8163kcal167.8g471.8g612.4g58.2g
Valittu annoskoko2688g4081kcal83.9g235.9g306.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna1344g2041kcal42g118g153.1g14.6g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236