Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g532g1357kcal31.4g17g127.2g0g
Maitorahka (Pirkka)665g439kcal79.8g26.6g2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1065g3620kcal31.9g31.9g372.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton133g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Sokeri 226g918kcal0g226g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Liivate 53g186kcal45.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g13202kcal378.2g633.6g1003.8g0.2g
Valittu annoskoko2688g6601kcal189.1g316.8g501.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1344g3300kcal94.6g158.4g251g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091