Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 662g945kcal82.8g2g67.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1505g1731kcal90.3g75.3g120.4g0g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g302kcal0.1g73.7g0g1.3g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 271g117kcal2g20.9g0.8g4.2g
Manteli 24g148kcal5.8g1.6g13g1.7g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl75g263kcal10.5g42.1g5.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g7410kcal383.6g528.4g415.4g29.4g
Valittu annoskoko2688g3705kcal191.8g264.2g207.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna1344g1853kcal95.9g132.1g103.9g7.4g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902