Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)531g143kcal6.9g25.5g1.1g9g
Kinkkusuikale, Portti850g1063kcal144.5g3.4g59.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1063g255kcal19.1g31.9g5.3g20.2g
Keltuainen, 20g, annos 20g32g20kcal1.1g0.1g8g0g
Parmesan formaggio da pasta213g971kcal85g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4905kcal513.2g121.8g288g58.4g
Valittu annoskoko2688g2452kcal256.6g60.9g144g29.2g
Annoskoko puolitettuna1344g1226kcal128.3g30.5g72g14.6g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238