Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 801g1823kcal152.2g0g136.2g0g
Paprika punainen 1002g293kcal9.4g45.1g4g19g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Polar 10% (Valio)200g421kcal64.1g0g20g0g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g5488kcal470.6g163.2g324g58.2g
Valittu annoskoko2688g2744kcal235.3g81.6g162g29.1g
Annoskoko puolitettuna1344g1372kcal117.7g40.8g81g14.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051