Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 796g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 226g916kcal0g225.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g23.9g2.8g11.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl73g95kcal9.6g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1208g4145kcal123.1g845.6g14.5g42.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl266g2389kcal0g0g265.5g0g
Hiiva 66g50kcal8.7g0.7g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g15436kcal291.6g2191.6g578.4g116.2g
Valittu annoskoko2688g7718kcal145.8g1095.8g289.2g58.1g
Annoskoko puolitettuna1344g3859kcal72.9g547.9g144.6g29.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693