Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1248g7001kcal121.1g399.4g511.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g480g1632kcal9.6g14.4g168g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g960g5760kcal201.6g66.2g528g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g28787kcal664.6g960g2415.4g0g
Valittu annoskoko2688g14393kcal332.3g480g1207.7g0g
Annoskoko puolitettuna1344g7197kcal166.2g240g603.9g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104