Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)408g135kcal1.6g27.3g1.2g6.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1186g1650kcal131.7g4.7g123.4g0g
Sokeri 441g1791kcal0g440.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.4g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 482g1654kcal49.1g337.4g5.8g16.9g
Rypsiöljy 134g1180kcal0g0g133.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g13033kcal366.8g1671.2g527.8g46.2g
Valittu annoskoko2688g6517kcal183.4g835.6g263.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna1344g3258kcal91.7g417.8g132g11.6g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566