Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 81g102kcal17.1g0g3.7g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g94g28kcal1g5.1g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g29g26kcal1.8g4.6g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g44g39kcal0.7g3.9g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g405kcal41.8g30.6g12.6g0.2g
Valittu annoskoko269g203kcal20.9g15.3g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna135g101kcal10.5g7.7g3.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308