Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Broileri rintafile,maustamaton63g65kcal14.5g0g0.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g25g90kcal7g0.5g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g635kcal53.8g9g40.8g6g
Valittu annoskoko269g317kcal26.9g4.5g20.4g3g
Annoskoko puolitettuna135g159kcal13.5g2.3g10.2g1.5g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874