Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g47g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g36kcal2.7g5.1g0.2g1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g286kcal24.2g24.2g9g4.2g
Valittu annoskoko269g143kcal12.1g12.1g4.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna135g72kcal6.1g6.1g2.3g1.1g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413