Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 146g92kcal4.4g7g5.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g52g184kcal1.8g42.5g0.5g1.6g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g839kcal25.4g105.4g34.8g3.2g
Valittu annoskoko270g420kcal12.7g52.7g17.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna135g210kcal6.4g26.4g8.7g0.8g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300