Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g175g304kcal11.7g56.9g2.4g5.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g7g15kcal1g1.5g0.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g88g189kcal21.6g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1016kcal68.6g116.8g28.8g10.4g
Valittu annoskoko270g508kcal34.3g58.4g14.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna135g254kcal17.2g29.2g7.2g2.6g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943