Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g57g193kcal5g40.4g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)50g69kcal3.8g2.7g5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl11g5.1kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1884kcal39g179.4g112.2g0g
Valittu annoskoko270g942kcal19.5g89.7g56.1g0g
Annoskoko puolitettuna135g471kcal9.8g44.9g28.1g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576