Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g46kcal4g0.1g3.3g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g58g15kcal1.9g1.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)58g204kcal7.5g40.6g1.1g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g737kcal49.2g86.4g20.4g4.6g
Valittu annoskoko270g368kcal24.6g43.2g10.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna135g184kcal12.3g21.6g5.1g1.2g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908