Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Seiti x-tra102g82kcal17.4g1g1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa47g142kcal10.9g0g10.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.7g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g877kcal60.6g11.4g64.8g2.2g
Valittu annoskoko270g439kcal30.3g5.7g32.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna135g219kcal15.2g2.9g16.2g0.6g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277