Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g15g56kcal1g8.9g3.9g0g
Flora, vihreä 70%2.2g14kcal0g0g1.5g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%15g16kcal1.6g0.5g0.7g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g33g132kcal0g32.9g0g0g
Porkkanaraaste 200g53g14kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Rypsiöljy rainbow14g122kcal0g0g13.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu32g41kcal3.5g0.1g2.9g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)6.4g39kcal1.4g0.4g3.5g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.3kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl50g199kcal0g49.7g0g0g
Vehnäjauho X-tra45g159kcal5.9g32.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1605kcal27.8g260.2g53.4g3.8g
Valittu annoskoko270g802kcal13.9g130.1g26.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna135g401kcal7g65.1g13.4g1g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496