Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 29g58kcal0.4g0.5g5.8g1.3g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Katkarapu 131g90kcal18.9g0g1.4g0g
Ketsuppi 29g27kcal0.4g5.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g471kcal48.4g22g19.6g5.2g
Valittu annoskoko270g235kcal24.2g11g9.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna135g118kcal12.1g5.5g4.9g1.3g
Arvot/100g100g87kcal9g4.1g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073