Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)38g49kcal6.7g0.8g2.3g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.9g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g13g20kcal1g0.6g1.5g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g13g21kcal0.4g0.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g313kcal19.6g29g12.4g3.8g
Valittu annoskoko270g157kcal9.8g14.5g6.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna135g78kcal4.9g7.3g3.1g1g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964