Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g17g46kcal2.5g0.6g3.8g0g
Jasmiiniriisi, pirkka150g526kcal10.5g120.1g1.2g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)451g933kcal67.6g9.5g68.5g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g7.5g2.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)15g11kcal0.1g1.4g0.6g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)270g216kcal44.9g0g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g270g55kcal1.6g10.3g0.8g3.8g
Tilli mauste7.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5388g3579kcal254.8g285.6g155.4g8g
Valittu annoskoko2694g1790kcal127.4g142.8g77.7g4g
Annoskoko puolitettuna1347g895kcal63.7g71.4g38.9g2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253