Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 438g3174kcal5.2g1.8g355.7g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g570g1927kcal49.6g404.1g5.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Leivinjauhe 38g66kcal2g14.2g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)500g690kcal37.5g26.5g50g0g
Appelsiinimehu, 2 dl113g51kcal0.3g11.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5390g18840kcal388.4g1793.8g1122.4g0.4g
Valittu annoskoko2695g9420kcal194.2g896.9g561.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1348g4710kcal97.1g448.5g280.6g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576