Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto141g394kcal26.7g0g31g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g450g189kcal7.2g38.7g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g281g76kcal2.3g14.3g1.1g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5391g3044kcal253.8g127.8g166.6g24.6g
Valittu annoskoko2696g1522kcal126.9g63.9g83.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna1348g761kcal63.5g32g41.7g6.2g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757