Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.4g4.4kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g35kcal2.7g0.2g2.6g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g138kcal9.2g1g11g1.2g
Valittu annoskoko27g69kcal4.6g0.5g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g35kcal2.3g0.3g2.8g0.3g
Arvot/100g100g255kcal17g1.8g20.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723