Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g1.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.3g
Sokeri 1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g105kcal2.2g13.4g4.2g1.2g
Valittu annoskoko27g53kcal1.1g6.7g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal0.6g3.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g194kcal4.1g24.7g7.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520