-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g42kcal3.8g1.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko27g21kcal1.9g0.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7g3g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479