Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow3.9g22kcal0g0g2.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)3.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g153kcal2.2g23g5.2g1g
Valittu annoskoko27g77kcal1.1g11.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g38kcal0.6g5.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g284kcal4.1g42.6g9.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105