Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g16g20kcal2.8g0.3g0.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)2.3g11kcal0.3g0.2g1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%8.2g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g81kcal6.6g1.8g5.2g0g
Valittu annoskoko27g41kcal3.3g0.9g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.7g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3.3g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546