Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.9g8.4kcal1g0g0.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g3.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Punajuuri 3.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g32kcal2.6g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko27g16kcal1.3g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.7g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g59kcal4.8g2.6g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114