Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini3g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.9g5.2kcal0.2g0g0.5g0.1g
Porkkana 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g172kcal1.6g20g9.2g0.6g
Valittu annoskoko27g86kcal0.8g10g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g43kcal0.4g5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g317kcal3g36.9g17g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944