Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio7.2g2.9kcal0.3g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)4.5g25kcal0g0g2.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g133kcal3.8g14.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko27g66kcal1.9g7.3g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal1g3.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g27g11.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318