Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g10g58kcal2.2g1g5.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g257kcal6g15.2g19.4g2g
Valittu annoskoko27g128kcal3g7.6g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna14g64kcal1.5g3.8g4.9g0.5g
Arvot/100g100g475kcal11.1g28.1g35.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606